20.04.2008

Avar: Perde arkasında Siyonistler var

Numan Küçük- Balıkesir
Hazırlayıp sunduğu ‘Sınırlar Arasında’ programı ile Türkiye ve dünya gerçeklerini izleyicisine ulaştıran Banu Avar, Balıkesir Üniversitesi Öğrenci Topluluğunun düzenlemiş olduğu programda ılımlı İslam ve diyalog konularına değindi. Balıkesir Salih Tozan Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Avar, gezilerinden derlediği 17 Avrupa ülkesinin raporlarını konuklara sunarak Avrupa’nın şu an geldiği konumun bir çözülme sürecinde olduğunu ve tekrar çekirdek haline dönmeye başladığını ifade etti.

“Tüm oyunlar tek elden yönetiliyor”

Avrupa Birliği’ne (AB) girmek için yapılan girişimlerin sebebini sorgulayan Avar, her şeyin açıkça ortada olduğunu savunarak, “Tüm bu oyunlar tek elden yönetiliyor. Yahudi ve Siyonistler var perde arkasında. Mason Locaları, Rotary Kulüpleriyle alt kültürlere inerek aklı bozarlar. İşte dünyayı yönetmeye çalışan bu güçler CFR’yi (Dünya Dış Politika Konseyini) kuruyor. Peki, amaçları ne bu konseyin? Kısaca şöyle; Ulusal orduları dağıtmak, Uluslar arası polis gücü oluşturmak, askeri otoriteyi sivil otoriteye bağlamak, dünya genelinde faşizmi öne sürerek dikta rejimleri oluşturmak” dedi.

“Tüm dünya tek tipleştirilmeye çalışılıyor”

Ilımlı İslam ve Dinlerarası Diyalog projesinin bozulmuş bir Müslümanlık olduğunu da belirten Avar, “Bugüne kadar 80 ülke gezdim. Siz sanıyor musunuz sadece Türkiye’de bu oyunlar dönüyor? Tüm dünyada tek tipleşmeye yöneltmeyle, Hıristiyanlaştırma çabaları ve tüketen bir toplum amaçlıyorlar. Kadınlar ve gençlere yönelerek Hollywood yapımı diziler ile toplumu post modern yalnızlığa itiyorlar” ifadelerini kullandı. Her dizi de mutlaka kilise propagandası yapıldığını söyleyen Avar, amacın kültürel ve kimliksel değişim olduğunu belirtti. Turuncu devrimlerin Müslüman ülkelerde beraberinde Ilımlı İslam ve Diyalog Projeleri getirdiğini bildiren Avar, “Kosova’da müthiş bir Katolikleştirme oyunu var. Yüzde 99’u Müslüman olan Arnavutluğun bugün maalesef yüzde 50’si Müslüman kalabilmiştir” dedi.

Kaynak; Milli Gazete 18.04.2008
http://www.milligazete.com.tr/index.php?action=show&type=news&id=71366